Kraamcadeau versturen

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau versturen

Kraamcadeau versturen, wat is leuk om als kraamcadeau te versturen?
Kraamcadeau versturenEen kraamcadeau versturen lijkt in eerste instantie ingewikkeld, maar niets is minder waar. Er is uit verschillende producten te kiezen, van licht tot zwaarder gewicht. De tutpopjes en labeldoekjes bijvoorbeeld wegen niet zoveel. Deze verpakt in een mooie verpakking, waar bij ons beslist op gerekend kan worden, komt het glad en gestreken aan bij de ontvanger. Deze kleinere artikelen kunnen zelfs nog door de brievenbus. Grotere cadeaus zoals badjasjes, handdoekjes, drinkbekers en klokken worden allemaal in een daarvoor bestemde verpakking verstuurd en gefrankeerd als pakketpost. Het ontvangen van een kraamcadeau is des te leuker, aangezien de ontvanger het vaak niet verwacht. Post krijgen is toch altijd leuk? Bekijk hieronder meer informatie over een kraamcadeau versturen.

Bekijk hier de kraamcadeaus die verstuurd kunnen worden >>

Kraamcadeau versturen:

Wat het allemaal nog aantrekkelijker maakt is dat al onze artikelen bedrukt kunnen worden met een foto, een tekst of een naam. Er valt te kiezen uit een verscheidenheid van kleuren en lettertypen, een digitaal voorbeeld wordt toegestuurd zodra de bestelling is doorgegeven. Aanleveren van persoonlijke wensen gaat allemaal heel eenvoudig, het wordt duidelijk aangegeven wat er ingevuld of aangevinkt dient te worden. Voorbeelden staan er ook nog eens voldoende op onze site, maar eigen ideeën zijn allemaal van harte welkom. Wij weten er wel raad mee! (Kraamcadeau versturen info)

Zeer praktisch bij ons is dat het afleveradres een ander adres mag zijn dan die van de besteller. Hierdoor worden er slechts eenmaal frankeerkosten gerekend. Bestellingen die zijn gedaan voor 16.00 uur ‘s middags worden dezelfde (werk)dag nog verzonden. Bij het openen van het ontvangen pakket zal gegarandeerd een brede glimlach ontstaan, wanneer er voor een opdruk is gekozen. De verpakking van onze klokken bijvoorbeeld zijn aan de bovenzijde voor een deel geopend zodat een eerste glimp van het cadeau al kan worden opgevangen. Een kraamcadeau versturen, het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, het is eigenlijk alleen maar leuk! (Kraamcadeau versturen info)

Bekijk hier meer over het versturen van een kraamcadeau >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*