Kraamcadeau tante

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau tante

Het kraamcadeau van een tante.
Kraamcadeau tanteEen geboorte van een kindje is altijd een blijde gebeurtenis. De ouders zullen die blijde gebeurtenis graag willen delen met familie, vrienden en kennissen. Zij worden op de hoogte gesteld door middel van een geboorte kaartje. Kom hieronder nog veel meer te weten over een kraamcadeau tante. Ook heb je de mogelijkheid om een mooi kraamcadeau te bestellen, door op één van de links te klikken is dat mogelijk.

Bekijk hier de kraamcadeaus namens de tante >>

Kraamcadeau tante:

  • Kraamvisite

De ouders weten van anderen dat, als het hun eerste baby is, men nog weken na de geboorte kraamvisite zal moeten ontvangen. Dit is in het begin leuk maar na een verloop van een paar weken zal men toch graag wel meer samen met de baby de dagen willen doorbrengen. Na een aantal weken wil men niet maar steeds koffie/thee in schenken met beschuit met muisjes. Daarom wordt er, vooral door de moderne ouders, een kraammiddag gehouden. De uitnodiging hiervoor kan met het geboortekaartje meesturen (Kraamcadeau tante tip). De ouders van de pasgeboren baby weten dan zeker dan alle kraamvisite op die bewuste middag komen. Het geloop aan huis zal dan in veel mindere mate plaatsvinden. De kraammiddag kan men aan huis houden als er voldoende ruimte is in huis of eventueel in de tuin. Ook kan een zaaltje worden afgehuurd. Een zaaltje afhuren is gemakkelijk. Thuis blijft dan alles schoon.

  • Kraamcadeau

Velen, die op kraambezoek komen, vinden het vaak moeilijk een mooi cadeautje te kopen. Daarom wordt er tegenwoordig door de ouders van de geboren baby vaak een kraamboekje gemaakt. Hierin staan dan cadeautjes die men nog graag zou willen hebben. Er moeten verschillende soorten cadeautjes instaan zodat iedereen er een goede keuze uit kan maken. Wanneer men dit boekje gebruikt om een cadeautje te kopen dan weet men zeker dat het een cadeautje is wat gebruikt zal worden. Voor een tante die graag iets persoonlijks wilt geven kan dat bijvoorbeeld een bad cape zijn met de naam van de baby er op of een kraammand met naam. Ook het geven van een mutsje of tutdoekje met de naam van de baby (Kraamcadeau tante tip) zijn originele en persoonlijke cadeautjes. Het gaat natuurlijk nooit om de waarde van het cadeautje maar om de gedachte die achter het cadeau zit.

Bekijk hier de kraamcadeaus voor en namens een tante >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*