Kraamcadeau prematuur

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau prematuur

Kraamcadeau voor een prematuur bestellen? Wat is er allemaal mogelijk?
Kraamcadeau prematuurHet is vaak lastig om een kraamcadeau te geven bij de geboorte van een prematuur. De baby ligt vaak nog in de couveuse en mag nog niet mee naar huis. De kinderen kunnen geen maatje 50 dragen zoals de meeste pasgeboren kinderen. Het geven van een kleding setje is vrij lastig en de meeste winkels hebben een beperkte selectie. De kans is groot dat de ouders een dubbel kledingsetje krijgen. Het is veel slimmer om een origineel kraamcadeau voor een prematuur te kopen. Onze shop is gespecialiseerd in het maken van persoonlijke cadeaus. Dit zijn presentjes waar bijvoorbeeld de naam van het kindje opgezet kan worden. Het cadeau wordt zo heel persoonlijk en is leuk om te geven als kraamcadeau. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een kraamcadeau prematuur. Ook heb je de mogelijkheid om een mooi kraamcadeau te bestellen.

Bekijk hier de kraamcadeaus prematuur >>

Kraamcadeau prematuur, meer info:

Een leuk kraamcadeau voor een prematuur is natuurlijk het tutteldoekje. De zintuigen van het kindje zijn zich in de couveuse aan het ontwikkelen. Het kindje grijpt graag naar het doekje vooral als er verschillende labels aanzitten. De naam van het kindje kan op het tutteldoekje geborduurd worden. Het is mogelijk om zelf een lettertype uit te kiezen en uiteraard een kleur. De naam van het kindje wordt op het doekje geborduurd en zo ontstaat er een gepersonaliseerd cadeau. Dit presentje wordt al snel gekoesterd door de ouders. Het is tenslotte één van de weinige cadeaus waarop de naam geschreven staat. Het knuffeltje wordt dan ook jaren later nog steeds bewaard als een dierbare herinnering. (Kraamcadeau prematuur info)

Een kraamcadeau voor een prematuur bestellen? In onze online shop kan het presentje direct besteld worden. Na het invullen van de gegevens wordt er een digitale proefdruk verstuurd. Is de proefdruk akkoord? Wij zorgen ervoor dat het cadeau binnen 24 uur in huis is. Het cadeau kan zo tijdens de eerste periode uit het leven van het kindje gegeven worden. Verwen de kleine vandaag nog met een uniek persoonlijk cadeau, waarop de naam van het kindje gedrukt staat!

Bekijk hier de mooiste kraamcadeautjes voor een prematuur >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*