Kraamcadeau petekind

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau petekind

Kraamcadeau voor petekind nodig? Wat is leuk om te geven?
Kraamcadeau petekindEen grote eer is het als ouders je vragen peter te worden van hun nieuwste telg van het gezin. Als teken van waardering wil de kersverse peter uiteraard een cadeautje geven om de ouders te bedanken voor hun vertrouwen. Bij verschillende partijen is er ruime keuze aan cadeaus die met zelf te kiezen afbeelding en /of tekst er op een persoonlijke toets krijgen. Vandaag besteld is morgen al in huis! Bekijk hieronder meer informatie en leuke tips voor het kopen van een kraamcadeau petekind.

Bekijk hier de kraamcadeaus voor een petekind >>

Kraamcadeau petekind:

Bij verschillende partijen op het internet is is er een heel assortiment aan cadeaus beschikbaar. Een aantal ideetjes nodig? Hier alvast een impressie van wat er te beiden is:

  • Badcape (omslagdoek) in verschillende kleuren. Is het petekindje een meisje? Dan is mooi babyroze met haar naam er op alvast een voltreffer van een cadeau!
  • Eens de kleine versgewassen in bedje kan, mag zijn / haar tutpopje niet in het bedje ontbreken. Hondje of konijn? Met het tutpopje van peter is slapen altijd fijn!
  • En om lekker warm te slapen is een goede warme slaapzak uiteraard onontbeerlijk. Er is keuze uit verschillende kleurtjes. Met bijvoorbeeld een tekst als “slaap zacht mijn kleine bengel – je beschermerengel (naam peter)” wordt dit vast een heel leuke cadeau voor ouders en petekind!
  • Andere mogelijke textiel cadeaus zijn rompertjes, baby T-shirtjes, badjasjes, badlakens, spuugdoekjes, labeldoekjes, en slabbetjes. Telkens uiteraard keuze uit verschillende kleuren.
  • Ook voor niet textiel cadeaus zit je bij ons juist. Wat te denken bijvoorbeeld van een geboortetegeltje met naam van het petekindje op? Uiteenlopende modellen beschikbaar gaande van klassiek oerdegelijk Delfts blauw of oranje.
  • In navolging van de tegeltjes kan ook gekozen worden voor een sierbord. Dit staat vast heel stijlvol op dressoir in de woonkamer of commode van de baby slaapkamer! Het bord is voorzien van stevige sierlijke pootjes.

Met de zelf gekozen tekst en /of afbeelding wordt elk cadeau vast memorabel voor petekind en ouders! Hulp nodig bij het ontwerp? Geen nood, wij staan steeds zonder meerkost klaar met professionele assistentie!

Wat ook erg leuk kan zijn is om een leuke spreuk op geboortecadeau te laten maken of erbij te doen, denk aan een mooie boodschap bij een prachtige bos bloemen voor de kersverse ouders (lees hier meer over bloemen bestellen). Dit en nog veel meer mooie geschenken zijn vrij gemakkelijk te vinden op het internet.

Bekijk hier meer over leuke kraamcadeaus >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*