Kraamcadeau peettante

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau peettante

Geboorte cadeau voor peettante (meter) bestellen? Wat is er allemaal mogelijk?
Kraamcadeau peettanteBij de komst van een nieuwe telg in de familie is het gebruikelijk dat een peettante (meter ) gekozen wordt. De ouders willen namelijk dat hun kindje met de beste zorgen omringd wordt. Het spreekt vanzelf dat ze de peettante een cadeautje willen schenken om “danku” te zeggen bij het opnemen van deze belangrijke verantwoordelijkheid. En dan is niet eender wel cadeau goed. Nee, men wil iets geven dat écht waardering laat blijken. Bij ons is er ruime keuze uit cadeaus die met een opdruk van tekst en /of afbeelding écht persoonlijk van de ouders komen. Het cadeau wordt binnen de 24 uur aan huis geleverd. Vanaf een aankoop van € 50 reken we geen verzendingskosten aan. Kom hieronder meer te weten over een kraamcadeau peettante.

Bekijk hier de kraamcadeaus namens een peettante >>

Kraamcadeau peettante:

Kinderen zijn het belangrijkste in het leven. Als men dan een peettante kiest voor de nieuwste spruit hoort een mooi origineel cadeau voor haar er toch wel bij. Niet zomaar om het even welk cadeau uit een supermarkt. Nee, ze verdient iets speciaals zodat ze weet dat haar commitment echt op prijs wordt gesteld. Een cadeau waaraan men kan zien dat het écht van de ouders komt. Met onze printers is dit voortaan geen enkel probleem. Wat gedacht van deze mogelijke cadeaus?

  • Klok met een er bij passende zin, bijvoorbeeld “er gaat geen uur voorbij dat ik niet aan je denk – jouw liefste (naam petekind)”. De wijzerplaat kan rechthoekig, vierkant of rond gekozen worden.
  • Eens op gekeken op de klok, is het vast tijd voor mok. Zodat liefste peettante zich kan laven. Met daarop bijvoorbeeld een rijmpje: “liefste peettant’, sta jij altijd voor mij garant? Je petekind (naam baby)”. En uiteraard ook een leuke echo- of geboortefoto!
  • Een kader met foto van het petekind en een tekst als “voor mijn peettante, je liefste (naam baby)”.
  • In navolging van een fotokader kan ook een fotopaneel gemaakt worden. Eenvoudig rechthoekig, iets specialer met een gebogen rand bovenaan of ineens een waar drieluik zijn de beschikbare modellen.
  • Of waarom niet gewoon een T-shirt om gewoon doordeweeks te dragen met leuke tekst zoals “ik ben je altijd nabij, met of zonder geschrei – (naam petekind)”.

Zoek verder maar eens op site voor nog véél meer leuke cadeaus! Assistentie nodig bij het plaatsen van foto of tekst? Ons team staat zonder meerkost paraat met raad en daad!

Bekijk hier de allerleukste kraamcadeaus >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*