Kraamcadeau op naam

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau op naam

Een kraamcadeau op naam laten maken.
Kraamcadeau op naamEen kraamcadeau op naam is natuurlijk hartstikke speciaal om te geven. Voor de familie is de naam vaak nog niet bekend. Pas na de geboorte wordt de naam door de ouders bekend gemaakt. De ouders verwachten dan natuurlijk nog niet direct een kraamcadeau met naam. In onze online shop is het mogelijk om binnen 24 uur een uniek kraamcadeautje te leveren met de naam van het kindje erop. Er zijn verschillende presentjes waarop de naam gezet kan worden. Dit cadeautje kan als hoofdcadeau gegeven worden of als extraatje naast de andere cadeaus. Onze persoonlijke cadeaus hebben namelijk een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vanaf € 5 is het al mogelijk om iets leuks te laten maken met de naam van het kindje erop. Er zijn spulletjes verkrijgbaar voor in de babykamer of om mee te spelen. Natuurlijk kan er ook kleding gemaakt worden met de naam van het kindje erop geborduurd. Bekijk hieronder meer informatie over een kraamcadeau op naam, ook heb je de mogelijkheid om een kraamcadeau op naam te laten borduren en kan je bij de specialist een kraamcadeau bestellen. Klik dan op één van onderstaande links.

Bekijk hier meer over kraamcadeaus >>

Kraamcadeau op naam:

Op zoek naar een speciaal presentje? In onze shop is een kraamcadeau op naam helemaal geen slecht idee. Een tuttelpopje is al jaren een populair presentje om te geven aan de pasgeboren baby. Het is mogelijk om de naam van het kindje op het popje te borduren. Dit kan in verschillende lettertypes en kleuren op het popje geborduurd worden. Er ontstaat een uniek kraamcadeau op naam, dat zelfs na de kraamtijd nog steeds bewaard wordt. Dit soort presentjes zijn achteraf veel leuker om te geven omdat ze anders zijn dan alle andere cadeaus!

Een kraamcadeau op naam maken kost niet veel tijd en is al snel in huis. De shop doet er namelijk alles aan om het presentje binnen 24 uur thuis te bezorgen. Er kan de volgende dag al een bezoekje gebracht worden aan de pasgeboren baby. Het cadeau is tenslotte al in huis en voorzien van de naam. De ouders zullen verbaast zijn zodra ze dit unieke presentje in handen krijgen.

Bekijk hier de kraamcadeautjes >>

Meer informatie over kraamcadeautjes:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*