Kraamcadeau oom en tante

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau oom en tante

Het kraamcadeau van oom en tante.
Kraamcadeau oom en tanteVoor de ouders is het een spannende tijd wanneer men een kindje verwacht. Men zal steeds nerveuzer worden naar de dag wanneer het kindje wordt verwacht. Als het zo ver is en de bevalling gaat beginnen treedt er nog even een periode aan voor de moeder die zwaar kan zijn. Echter wanneer de baby ter wereld is gekomen en bij de moeder op schoot ligt, zijn alle vervelende zaken voor en tijdens de geboorte op slag vergeten. Het is toch een klein wonder als zo’n baby ter wereld komt met alles er op en aan. De opa’s en oma’s worden in de meeste gevallen als eerste ingelicht. Zij zouden het liefst gelijk langskomen maar gunnen de moeder even de tijd om uit te rusten. Zodra ze echter langs kunnen komen zijn ze er en aanschouwen trots hun kleinkind. Kom hieronder meer te weten over een kraamcadeau oom en tante.

Bekijk hier de kraamcadeaus namens oom en tante >>

Kraamcadeau oom en tante:

  • Kraamvisite

Wanneer de baby is geboren zijn de familie, vrienden en kennissen nieuwsgierig en willen graag langskomen. Dat weten de ouders ook. Zij gaan daarom snel de geboortekaartjes versturen. De ouders weten ook, dat als ze niets doen, nog wekenlang kraamvisite kunnen ontvangen. Daarom wordt er door de ouders van de baby soms een kraammiddag georganiseerd. De uitnodiging hiervoor wordt dan bij het geboortekaartje meegestuurd. Op deze manier komen alle kraambezoeken die bewuste middag. Zij brengen over het algemeen kraamcadeautjes mee. Veel kleertjes en speeltjes worden gegeven. Om te voorkomen dat men allemaal met dezelfde maat kleertjes aan zal komen is het verstandig dit vooraf te overleggen met de ouders. (Kraamcadeau oom en tante informatie)

  • Oom en Tante

Wanneer een oom en tante echter een persoonlijk cadeau willen geven is dat mogelijk als men op de kleertjes de naam van de baby laat borduren. Ook kan men een tekst laten borduren waaruit blijk dat oom en tante blij zijn met de geboorte van de baby. Oom en tante kunnen ook een mooie bad cape of badjas met de naam er op geven. Het zijn op deze manier persoonlijke cadeautjes die zeker gewaardeerd worden. Indien oom en tante ook de waardering voor de moeder van de baby wil laten blijken kan men de moeder een kraamcadeau geven in de vorm van bijvoorbeeld een bosje bloemen.

Bekijk hier de mooiste kraamcadeaus voor oom en tante >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*