Kraamcadeau naam borduren

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau naam borduren

Kraamcadeau naam bordurenEen kraamcadeau met naam borduren hoeft tegenwoordig niet veel tijd meer te kosten. In onze shop is het mogelijk om een leuk cadeau uit te zoeken en wij zorgen ervoor dat de naam erop geborduurd wordt. Met onze speciale machines is het mogelijk om in verschillende lettertypes en kleuren een naam te borduren. Het is zo mogelijk om een echt persoonlijk cadeautje te geven. Een presentje die zelfgemaakt is via onze website. Het kraamcadeau met naam kan vervolgens naar huis gestuurd worden of rechtstreeks naar de kersverse ouders. Het is absoluut een verrassing in de brievenbus als er een schattig tutteldoekje bezorgt wordt waar de naam van het pasgeboren kindje op geborduurd staat. Kom hieronder meer te weten over een kraamcadeau naam borduren, ook heb je de mogelijkheid om een leuk kraamcadeau te kopen bij een specialist.

Bekijk hier de leukste kraamcadeaus >>

Kraamcadeau naam borduren:

Een kraamcadeau met naam borduren kan met verschillende cadeaus uit ons assortiment. Naast de schattige tutteldoekjes is het mogelijk om een naam op een dekbedje te borduren. Het dekbedje kan helemaal naar wens vormgegeven worden. Het dekbedje is speciaal gemaakt om in het wiegje van het pasgeboren kindje te leggen. Het wiegje is zo mooi aangekleed en een prachtig kraamcadeau om te geven. Een naam borduren op een kraamcadeau is ontzettend origineel. Er zijn weinig stellen die zo’n persoonlijk cadeau krijgen van hun kraamvisite. Gelukkig is zo’n persoonlijk cadeau al voor weinig geld te realiseren in onze online shop.

Een kraamcadeau met naam laten borduren kan binnen 24 uur geregeld worden. Uiteraard wordt er wel eerst een digitale proefdruk verzonden. Als de proefdruk akkoord is dan gaan wij het cadeautje voorzien van een naam. Dit doen we zo snel mogelijk zodat de volgende dag het cadeau al bij de post zit. Direct na de geboorte kan de naam van het kindje aan ons doorgegeven worden. Wij kunnen de naam op het kraamcadeau borduren en zo ontstaat er een leuk origineel cadeau. Zorg voor een originele verassing door een uniek kraamcadeau uit te zoeken in onze online shop!

Bekijk hier meer over een kraamcadeau kopen >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*