Kraamcadeau mand

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau mand

Kraamcadeau mandWat is er leuker om te geven dan een mand vol kleine cadeautjes? Het is toch heerlijk allerlei geschenken te bedenken voor de kersverse ouders. Een mand vol met verrassingen brengt altijd een glimlach op het gezicht! Het is al genoeg drukte voor paps en mams om hun pasgeboren kindje te verzorgen, dus spulletjes hiervoor zijn altijd welkom. Maar niet alleen verzorgingsproducten zijn prima, ook kleding in een iets grotere maat of wat te denken van een badhanddoek met capuchon voor de kleine? Bij ons kan alles bedrukt worden met de eigen naam, hoe leuk is dat? Daarbij gaan onze producten zeer lange tijd mee, aangezien deze van sterk materiaal gemaakt zijn. Niets is meer welkom, toch? Kom hieronder meer te weten over een kraamcadeau mand, een mand met daarin allemaal leuke kraamcadeautjes!

Bekijk hier meer over leuke kraamcadeaus >>

Kraamcadeau mand:

De mand is gemaakt van riet, deze is altijd ergens voor te gebruiken binnen het gezinsleven. Een mand met handvatten zou helemaal perfect zijn. Ook voor het meenemen als kraamcadeau! De mand wordt gevuld met minimaal een handdoek, het liefst een heerlijk grote. Dit kan ook de baby badjas zijn, mooi opgevouwen en doorzichtig verpakt. Alles in de mand mag gezien worden, maar de opdracht tot uitpakken hoeft niet te worden nagelaten. Vooral wanneer de naam van het kindje al zichtbaar is, maakt het het uitpakken des te spannender. Ook is een hoeslaken welkom voor om het verschoonkussen en een speen of bijtring is geheel niet overbodig. Al deze cadeaus kunnen een eigen kleur hebben, het hoeft niet per se te passen bij het interieur van het verse gezin. Maar wit of crème zijn kleuren die over het algemeen wel ergens passen. Als klap op de vuurpijl wordt gezorgd voor een rompertje met de naam van de pasgeborene. Dit is zowel voor de ontvanger als de gever een perfecte gift. Zolang het kindje dit aankan, is het telkens door een ieder te bewonderen.

Het bedrukken van onze artikelen gaat zeer eenvoudig. Vanuit onze drukkerij in Apeldoorn verzorgen we de leukste teksten en hebben de beschikking over wel 28 verschillende lettertypes. Naast de diverse kleuren van het artikel valt er te kiezen tussen veel verschillende kleuren voor de tekst. Wij laten niets aan het toeval over en overleggen met de klant. Online een geschikt kraamcadeau bestellen was nog nooit zo gemakkelijk en vooral ook voordelig!

Bekijk hier de mooiste kraamcadeaus bij de specialist >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*