Kraamcadeau 8 dagen

Bekijk hier de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau 8 dagen

Kraamcadeau 8 dagenOp zoek naar een leuke verrassing voor de kersverse ouders? Wij hebben een leuk presentje namelijk een kraamcadeau voor 8 dagen. Dit betekent dat de ouders een mand gevuld met cadeautjes krijgen. Iedere dag van hun kraamperiode mogen ze een cadeautje uitpakken. Het is zo iedere dag weer leuk om een cadeautje uit te pakken. De cadeautjes kunnen voorzien worden van een nummer. Iedere dag mogen de kersverse ouders één cadeautje uitpakken. Het is elke keer weer een leuke verrassing wat voor een cadeautje er uit de mand komt. Het is natuurlijk veel origineler om een kraamcadeau van 8 dagen te maken, dan een cadeautje wat slechts één keer uitgepakt mag worden. Kom hieronder meer te weten over een kraamcadeau 8 dagen, veel plezier!

Bekijk hier meer over leuke kraamcadeaus voor 8 dagen >>

Kraamcadeau 8 dagen:

Kraamcadeau 8 dagen met een naam erop.
Nog origineler om in de mand met cadeaus te doen is een kraamcadeau met de naam van het kindje erop. In onze online shop is het mogelijk om binnen 24 uur een origineel cadeau met een naam erop te laten bezorgen. Het presentje kan gewoon online gemaakt worden. Online kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een tutteldoekje of een schattige badcape gemaakt van extra zachte materialen. Hierop kan door ons de naam van het kindje geborduurd worden. Natuurlijk kan dit pas na het bekend maken van de naam. Gelukkig kan dit snel geregeld worden dankzij onze 24-uurs service. Door direct na de geboorte een bestelling te plaatsen kan het kraamcadeau van 8 dagen de volgende dag al compleet gemaakt worden.

Maak zelf een kraamcadeau voor 8 dagen.

In onze shop zijn verschillende cadeaus te vinden voor in de kraamcadeau mand van 8 dagen. Natuurlijk gaan er niet alleen dure cadeaus in de mand. Er moeten tenslotte al 8 cadeaus in de cadeaumand. In onze online shop hebben we dan ook verschillende presentjes onder de € 10. De cadeaus zijn vaak persoonlijk met een tekst of foto en passen prima thuis in de kraamcadeau mand voor 8 dagen.

Bekijk hier de kraamcadeaus en meer tips >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*